Піч-буржуйка (Булерьян) Metalzavod BP-50 V з варочною поверхнею
- 4849 грн.
-
Краткі характеристики
Піч-буржуйка опалювальна з варильною поверхнею Metalzavod BP-50V для дров — компактна металева конструкція, призначена для внутрішнього нагрівання приміщень і приготування їжі.
Особливості:
Піч обладнана поворотною заслінкою-шибером, що регулює тягу. Шибер розташований у наголовці димоходу. Повертаючи ручку ударера, можна збільшувати або зменшувати переріз димового каналу і в такий спосіб регулювати інтенсивність горіння в топці. Стандартна заслінка для димоходу зі сталі перекриває переріз димового каналу на 85%. Такий відсоток є оптимальним для ефективного виведення чадних газів.
Щільне прилягання дверцят до корпусу печі забезпечується завдяки внутрішній вставці. Така особливість запобігає підсмоктуванню повітря й угару всередині приміщення.
Технічні характеристики:
- Корпус печі виготовлений із листової сталі завтовшки 3 мм.
- Піч обладнана шибером для зміни перерізу димоходу.
- Приєднувальний діаметр патрубка димоходу — 108 мм під трубу димохода діаметром 110 мм.
- Двері поворотні з затвором 220 х 200 мм.
- Двері поличної камери поворотні 60 х 220 мм.
- Колосник 270 х 430 мм змінний.
- Має незнімні ніжки заввишки 150 мм.
- Габарити печі з ніжками (В*Ш*Г) 687 х 300 х 614 мм
- Площа опалюваного приміщення 45 м2.
- Об'єм опалюваного приміщення 70 м3.
- Об'єм топки 43,7 л.
- Довжина порошина (макс.), 430 мм.
- Вага 30,8 кг.
Піч-буржуйка пофарбована термостійкою фарбою (800 С) чорного кольору у два шари.
Паливо-бікети з деревини, дрова.
Комплектація: Піч, змінна колосникова решітка.
Рекомендація:
Температура печених газів має забезпечувати достатній резерв тяги, але для цього потрібно грамотно розмістити головок димової труби. Він не має потрапляти в зони підвищеного тиску. Оптимальне розташування наголовки труби — вище від ковзана даху на 1,5-2 м.
Піч має бути встановлена на негорячому постаменті, заввишки не менш ніж 100 мм, і має виступати не менш ніж 300 мм із кожної зі сторін печі. Це є запорукою безпечної експлуатації печі.